Planning

Planning-module

Het programma WpCalc-Nxt biedt je een volledig geïntegreerde oplossing voor de planning van projecten.
Wanneer je grip en inzicht wilt hebben op het verloop van jouw projecten dan kun je eigenlijk niet zonder een goed planningsprogramma.

Screenshots

Plannen van projecten in doe je met de plannings-module helemaal op grafische wijze met een balkenschema. Het is een van de makkelijkste methodes om inzicht en gevoel te krijgen over een tijdschema en de werkvoorraad binnen jouw bedrijf. De gekleurde of speciale dagen kun je instellen in de centrale kalender. Elk balkje in het schema houdt rekening met deze dagen.
De balkjes kun je met de muis verschuiven en op maat maken. Het werkt erg eenvoudig, op deze manier kan iedereen plannen.
Hoewel je een project afzonderlijk kunt plannen is het verstandiger om al de lopende projecten in de planning op te nemen. Daarmee krijg je een beter inzicht in de voortgang en ontdek je mogelijke conflicten eerder.
Wil je een afzonderlijk project afdrukken dan kun je dat gewoon instellen bij de printopdracht.

Bijzonderheden

  • Eenvoudig in gebruik, flauwe leercurve
  • Visueel, interactief plannen met gekleurde balkjes tot op een dag nauwkeurig
  • Plan meerdere projecten tegelijk voor beter inzicht
  • Snel te wisselen kleurenschema’s voor projectfasen, deelnemers etc. etc.
  • Genereer planning van een calculatie
  • Handig in te zetten om opdrachtgevers van de gewenste plan-informatie te voorzien

Gratis testen!

Wil je voor je het aanschaft eerst zeker weten of dit programma ook bij jouw manier van werken past? Vraag dan de GRATIS demoversie van WpCalc-Nxt aan en test het programma 30 dagen zonder te betalen.