WpCalc-Nxt

WpCalc - Hét calculatieprogramma voor de bouw!

WpCalc-Nxt

WpCalc-Nxt is de Pro-versie van het calculatieprogramma, ingewerkt in een ERP-omgeving. Door optimaal gebruik te maken van deze ERP-omgeving wordt calculeren naar een nog hoger niveau getild.

Bij de Nxt-versie van WpCalc is het calculatieprogramma uitgebreid met zaken als projectbeheer, relatiebeheer en documentbeheer. Deze versie is speciaal ontwikkeld voor zowel eenmanszaken als voor MKB-ondernemingen.
Nxt is een compleet en logisch werkend systeem waarin je veel voordeel haalt uit het (automatisch) bijhouden van jouw projecten. Alle communicatie met je klant automatisch overzichtelijk bij elkaar. Met een druk op de knop overzicht in het gedraaide aantal uren per project. Voer gedurende het project je uren en gebruikte materialen eenvoudig in en creëer na afloop van het project met een druk op de knop een factuur. Met WpCalc-Nxt krijg je meer inzicht en win je tijd.

De voordelen

  • Via de Projectverkenner beheer je op eenvoudige wijze jouw projecten. Alle relevante documenten van een project overzichtelijk bij elkaar.
  • Vanaf de eerste offerteaanvraag heb je alle aantekeningen, afspraken, e-mails, documenten en marketing-informatie geordend in het logboek en de diverse mappen bij elkaar. Je hebt volledig inzicht in het verloop van een project.
  • Gegevens van projecten, bedrijven en instanties kun je centraal vastleggen. Ook de gegevens van werknemers, inclusief ingehuurd personeel, zijn centraal te beheren. Dergelijke gegevens hoef je maar één keer in te voeren en kun je daarna in de diverse onderdelen van het programma telkens weer opnieuw gebruiken. En omdat deze gegevens centraal worden beheerd, beschikt
    iedereen binnen de organisatie altijd over dezelfde relevante informatie.

Losse Modules

Naast de standaard aanwezige functionaliteit zoals projectbeheer, documentbeheer, calculeren, importeren, agenda, taken, bestellen, tekstverwerken en de fotoverkenner is het programma naar behoefte met de volgende modules uit te breiden:

De modules zijn onderling niet sterk afhankelijk van elkaar. Aanschaf in een bepaalde volgorde is daardoor minder belangrijk.

Samenvattend

– Zoek je een softwarepakket dat past bij jouw manier van werken en denken?
– Wil je meer inzicht in je bedrijfsactiviteit en tijd winnen?
– Ben je niet bereid veel geld uit te geven aan dure software?
– Heb je geen zin in lange leertrajecten en je wilt liever niet op cursus?
– Wil je niet gebonden zijn aan maandelijkse kosten en duur onderhoud?
– Je wilt direct aan de slag?

Dan is WpCalc-Nxt wellicht wat voor jou!

Wat klanten zeggen

Toen ik in 2014 voor mezelf begon heb ik na een uitgebreid marktonderzoek gekozen voor WpCalc.
Wat opvalt is de hoge snelheid van doorontwikkelen en verbeteren van dit pakket. Het is inmiddels een allround topproduct.
Gezien het alsmaar toenemende gebruiksgemak en functionaliteit is dit voor ons veruit het beste calculatiepakket.

M.J.J. (Marcel) JoostenBouwkostenmanager - Bouwkosten Adviesburo Joosten

Gratis testen!

Wil je voor je het aanschaft eerst zeker weten of dit programma ook bij jouw manier van werken past? Vraag dan de GRATIS demoversie van WpCalc-Nxt aan en test het programma 30 dagen zonder te betalen.