Bestellen WpCalc-Nxt

Bestel nu WpCalc-Nxt en bespaar € 350,-!

Nu tijdelijk van € 1845,- voor de prijs van € 1495,-

Ben je op zoek naar een goed calculatieprogramma met een hoge prijs/kwaliteit verhouding?
Dan is WpCalc-Nxt met een aanbiedingsprijs van € 1495,- (normaal voor € 1845,-) wellicht iets voor jou! Bestel nu WpCalc-Nxt en profiteer van € 350,- voordeel.

Je kiest voor WpCalc-Nxt

Dan willen wij je graag als klant verwelkomen! De snelste manier om de software te bestellen is door het onderstaande bestelformulier zo compleet mogelijk in te vullen en op te sturen. Je ontvangt dan per omgaande de bestelling via de mail retour om een en ander te kunnen verifiëren.

WpCalc-Nxt en kostenbestanden

WpCalc-Nxt wordt geleverd zonder kostenbestanden. WpCalc-Nxt is een volledig zelfstandig pakket en externe kostenbestanden zijn niet nodig om een begroting op te kunnen stellen. Je kunt daarvoor gebruik maken van een eigen activiteitenbestand of een door jezelf samengestelde moederbegroting. Mocht je gebruik willen maken van een artikelbestand in Excel dan is dat ook mogelijk. Wil je gebruik maken van een kostenbestand, dan kun je hiervoor een abonnement afsluiten bij Casadata, 2BA of Archidat. De kosteninformatie van deze bedrijven kun je rechtstreeks benaderen vanuit WpCalc-Nxt en is zodoende eenvoudig in jouw eigen calculatie in te voegen.

Aanvullende modules

De los verkrijgbare aanvullende modules worden apart berekend. De prijzen zijn sterk afhankelijk van het aantal gelijktijdig aan te kopen modules. Ook het aantal licenties is van invloed. Neem gerust contact op voor een op jouw situatie toegespitste prijsopgaaf.

  Bestelling plaatsen WpCalc-Nxt
  Bestelling WpCalc-Nxt inclusief de volgende optionele modules *):  captcha


  *) De modules ‘Elementen’, ‘Meetstaten’ en ‘Importeren’ zijn standaard inbegrepen.
  *) Optionele modules zijn naderhand ook te bestellen.
  *) Voor elke standalone machine is een licentie nodig.
  *) In een netwerkomgeving (speciale licentie) bepaalt de licentie het aantal gelijktijdige gebruikers.
  *) Support en onderhoud 1e jaar verplicht. (vanaf € 295,– per jaar)
  *) Alle genoemde prijzen zijn exclusief Btw.