Factureren

Factuur-module

Het programma WpCalc-Nxt biedt je een volledig geïntegreerd factuurprogramma. Met de instelbare layouts maak je snel en eenvoudig een professionele factuur in jouw eigen huisstijl.

Bijzonderheden

Factureren met deze module is erg eenvoudig. De adresgegevens worden bij het aanmaken van de factuur al automatisch ingevuld via de reeds aanwezige projectgegevens, vervolgens hoef je alleen nog maar de factuurregels aan te maken. Dat kan zowel handmatig of via kopieëren uit materiaalbestanden, calculaties, facturen, etc. etc.
Je kunt een factuur ook van voorloop- en of nalooptekst voorzien. De module heeft een eigen tekstverwerker.
Het Btw-type is per regel instelbaar.

Pijplijn

Een aangemaakte factuur komt automatisch in de zgn. pijplijn van het Verkoopboek.
De pijplijn verschaft veel inzicht in de nog te verwerken facturen. Dus als je denkt dat je mogelijk in de toekomst kan vergeten om iets te factureren, maak dan – desnoods een lege – factuur aan voor een project/opdrachtgever. De factuurnummering komt er niet door in de war. De pijplijn zal deze factuur blijven laten zien totdat hij verstuurd is.
Is de factuur eenmaal verstuurd dan kun je de status bijhouden in de Status-kolom van het verkoopboek.

Gratis testen!

Wil je voor je het aanschaft eerst zeker weten of dit programma ook bij jouw manier van werken past? Vraag dan de GRATIS demoversie van WpCalc-Nxt aan en test het programma 30 dagen zonder te betalen.