Bestellen WpCalc-Pro

Bestel nu WpCalc-Pro en bespaar € 350,-!

Nu tijdelijk van € 1645,- voor de prijs van € 1 295,-

Ben je op zoek naar een goed calculatieprogramma met een hoge prijs/kwaliteit verhouding?
Dan is WpCalc-Pro met een aanbiedingsprijs van € 1295,- (normaal voor € 1645,-) wellicht iets voor jou! Bestel nu WpCalc-Pro en profiteer van € 350,- voordeel.

Je kiest voor WpCalc-Pro

Dan willen wij je graag als klant verwelkomen! De snelste manier om de software te bestellen is door het onderstaande bestelformulier zo compleet mogelijk in te vullen en op te sturen. Je ontvangt dan per omgaande de bestelling via de mail retour om een en ander te kunnen verifiëren.

WpCalc-Pro en kostenbestanden

WpCalc-Pro wordt geleverd zonder kostenbestanden. WpCalc-Pro is een volledig zelfstandig pakket en externe kostenbestanden zijn niet nodig om een begroting op te kunnen stellen. Je kunt daarvoor gebruik maken van een eigen activiteitenbestand of een door jezelf samengestelde moederbegroting. Mocht je gebruik willen maken van een artikelbestand in Excel dan is dat ook mogelijk. Wil je gebruik maken van een kostenbestand, dan kun je hiervoor een abonnement afsluiten bij Casadata, 2BA of Archidat. De kosteninformatie van deze bedrijven kun je rechtstreeks benaderen vanuit WpCalc-Pro en is zodoende eenvoudig in jouw eigen calculatie in te voegen.

Aanvullende modules

De los verkrijgbare aanvullende modules worden apart berekend. De prijzen zijn sterk afhankelijk van het aantal gelijktijdig aan te kopen licenties en of modules. Neem gerust contact op voor een op jouw situatie toegespitste prijsopgaaf.

  Bestelling plaatsen WpCalc-Pro
  Bestelling WpCalc-Pro inclusief de volgende optionele modules *):  captcha


  *) De modules ‘Elementen’, ‘Meetstaten’ en ‘Importeren’ zijn standaard inbegrepen.
  *) Optionele modules zijn naderhand ook te bestellen.
  *) Voor elke standalone machine is een licentie nodig.
  *) In een netwerkomgeving (speciale licentie) bepaalt de licentie het aantal gelijktijdige gebruikers.
  *) Support en onderhoud 1e jaar verplicht. (vanaf € 260,– per jaar)
  *) Alle genoemde prijzen zijn exclusief Btw.